Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
2023 Wormo VIT/P11 Nordvästra C3

Match

Fortuna FF svart

6 - 6
Rydebäcks IP A-plan
7-mannaplan
2 september 2023
14:00

IK Wormo Vit

Referat

Referat: Fortuna FF svart - IK Wormo Vit

Strålande dag, sol och blå himmel och färden tog oss till Rydebäck och match mot Fortuna. Jag undrade om killarna kunde tagga igång lika mycket som senaste matchen som var en riktig nagelbitare. Det kunde de! Ytterligare en match som blev så spännande, jämn och schysst som bara bra fotboll kan bjuda på.
Första perioden blev målmässigt Fortunas men anfall med avslut: Wormos. De mörkblå hade inte mindre än 23 avslut men Fortunas målvakt, ribba, stolpe osv, såg till att endast en boll gick in. Fortuna hade sammanlagt 10 avslut och fick in fem bollar.
Andra perioden lugnade ner sig i anfall/avslut och det var bara de blå som fick in ett mål - och sammanlagt 17 avslut där Fortuna hade 6.
Och tredje hade de blå 12 avslut och fick äntligen "hål" på målbubblan och fick in 4 mål - Fawaz gjorde äkta hattrick, och Fortunas 11 avslut genererade 1 mål så det resultatet slutade oavgjort. Spelarnas inställning var ännu en gång på topp och alla tog ut sig på plan - precis som det ska vara. Och än en gång....vilket passningsspel. Man kunde tydligt se passningstankar, väggspel, boll på yta mm mm som gör att man som tränare blir riktigt riktigt nöjd. Det är det HÄR som gör att killarna en gång kommer att bemästra 11-mannaspelet - d v s den riktiga fotbollen ;). Jag är mer än nöjd. Och en verkligen trevlig match!!

Andra möten i serien